Πέμπτη, 17 Δεκέμβριος 2015 10:29

Κατασκευές Πρατηρίων Υγραερίου LPG

Written by
Rate this item
(0 votes)

LPG station img
Η εταιρεία μας τα τελευταία χρόνια δραστηριοποιείται και στον τομέα της κατασκευής μικτών πρατηρίων καυσίμων. Καθώς έχει αυξηθεί η χρήση υγραερίου για την κίνηση των οχημάτων , η εταιρεία μας έχει επιλέξει υλικά από ευρωπαϊκούς –αμερικάνικους και ιαπωνικούς διεθνείς οίκους και συνεργάτες με πολυετή πείρα στην κατασκευή πρατηρίων LPG,ώστε να δώσει λύσεις ποιότητας και άριστης λειτουργίας εντός του πρατηρίου. Η μακροχρόνια εμπειρία μας στο χώρο των πρατηρίων μας επιτρέπει να προσφέρουμε την ποιότητα και τη λειτουργικότητα καθώς και την ασφάλεια που απαιτεί η κατασκευή ενός auto-gas.

Οι δεξαμενές υγραερίου είναι ελληνικής προέλευσης και διατίθεται μεγάλη ποικιλία σε χωρητικότητα και διαστάσεις. Μπορούν να είναι κάθετες ή οριζόντιες με μια ή περισσότερες ανθρωποθυρίδες για την εξοικονόμηση χώρου όπου κρίνεται δύσκολη η τοποθέτηση μιας κλασσικής δεξαμενής Lpg.

Η αντλία η οποία χρησιμοποιείται στην εγκατάσταση είναι μονοβάθμια Αμερικανικής προέλευσης της εταιρείας Corken.

Ο διανομέας που τοποθετείται στην εγκατάσταση ανήκει στον οίκο Tatsunο με δυνατότητα πλήρωσης από δυο έως τέσσερα οχήματα ταυτόχρονα.

Ο ηλεκτρολογικός πίνακας, κατασκευής της εταιρείας μας διαθέτει οθόνη ενδείξεων Lcd καθώς επίσης και όλα τα απαραίτητα συστήματα αυτοματισμών για την λειτουργία της εγκατάστασης. Η τοποθέτησή του γίνεται πάντα σύμφωνα με την εγκεκριμένη μελέτη του μηχανικού.

Για τις εργασίες και τα υλικά που χρησιμοποιούμε ελέγχονται και πιστοποιούνται από τον κρατικό φορέα ΕΒΕΤΑΜ ΑΕ.

Με την παράδοση του έργου συντάσσεται δωρεάν από την εταιρεία μας ο πλήρης φάκελος του έργου με τα πιστοποιητικά και όλα τα απαραίτητα έγγραφα για την αδειοδότηση του πρατηρίου. Επίσης παρέχεται εγγύηση καλής λειτουργίας της εγκατάσταης για δέκα έτη.

Πελάτες μας μπορούν να εγγυηθούν για την άριστη εξυπηρέτηση και την άμεση υποστήριξη που παρέχουμε ακόμα και μετά την ολοκλήρωση του έργου.

Read 5708 times Last modified on Πέμπτη, 17 Δεκέμβριος 2015 10:34

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.